نی‌ نی سایت

سوتی‌های آشپزی: خاطرات خنده‌دار از نی‌نی‌سایت

همه ما در آشپزی اشتباهاتی مرتکب می‌شویم. از سوزاندن غذا گرفته تا فراموش کردن یک ماده اصلی، این اشتباهات می‌توانند بسیار خنده‌دار باشند. در این پست، ۲۱ سوتی آشپزی بامزه که از نی‌نی‌سایت جمع‌آوری شده‌اند را با شما به اشتراک می‌گذاریم. پس کمربندها را ببندید، چون قرار است کلی بخندیم!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این سوتی‌ها توسط کاربران نی‌نی‌سایت به اشتراک گذاشته شده‌اند و نشان می‌دهند که حتی باتجربه‌ترین آشپزها هم گاهی اوقات دچار اشتباه می‌شوند.

  • ✔️به جای شکر، نمک توی کیک ریختم.
  • ✔️یادم رفت مرغ رو از فریزر دربیارم، مهمونا اومدن!
  • ✔️به جای روغن، سرکه ریختم توی سالاد.
  • ✔️قابلمه رو روی گاز گذاشتم و یادم رفت آب بریزم.
  • ✔️هسته خرما رو توی حلوا جا گذاشتم.
  • ✔️به جای پودر دارچین، فلفل قرمز توی فرنی ریختم.
  • ✔️وقتی آبکش کردم ماکارونی ها از تو آبکش ریختن تو سینک.
  • ✔️گوشت چرخ کرده رو با پوست پیاز چرخ کردم.
  • ✔️نون سیر درست کردم ولی سیر نداشتم تو خونه!
  • ✔️یادم رفت توی خورش قیمه لپه بریزم.
  • ✔️کیک درست کردم ولی بکینگ پودر یادم رفت!
  • ✔️به جای شیر، سرکه توی خمیرم ریختم.
  • ✔️چایی رو دم کردم، ولی آب جوشیده نبود.
  • ✔️به جای پودر قند، آرد توی شیرینی پاشیدم.
  • ✔️هم زدن آبگوشت با کفش مهمون!
  • ✔️روغن داغ ریخت روی دستم، داشتم جیغ میکشیدم همسایه ها اومدن.
  • ✔️موقع پوست کندن سیب زمینی نصف انگشتم رو هم پوست کندم.
  • ✔️آش رشته پختم، رشته رو یادم رفت بریزم!
  • ✔️کیک رو گذاشتم تو فر، ولی پریز فر رو نزدم.
  • ✔️به جای وانیل، جوش شیرین ریختم توی کیک.
  • ✔️خورشت بادمجان رو سوزوندم، همه خونه بوی سوختگی گرفت.

این فقط یک نمونه کوچک از سوتی‌های آشپزی است که در نی‌نی‌سایت به اشتراک گذاشته شده است. مطمئناً هر کدام از ما هم تجربه‌های مشابهی داریم.

آشپزی یک فرآیند یادگیری مداوم است و اشتباهات بخشی از این فرآیند هستند. مهم این است که از اشتباهات خود درس بگیریم و سعی کنیم آنها را تکرار نکنیم.

امیدواریم از خواندن این سوتی‌ها لذت برده باشید و کمی هم خندیده باشید!



سوتی های آشپزی: خلاصه ای از تجربیات نی نی سایت

سوتی های آشپزی: خلاصه ای از تجربیات نی نی سایت

۱. شکر به جای نمک

یکی از رایج‌ترین سوتی‌ها، اشتباه گرفتن شکر با نمکه. تصور کنید کیک تولدی که با نمک درست شده! یا خورشتی که به جای طعم لذیذ، یهویی شیرین میشه!خیلی از کاربران نی نی سایت این تجربه رو داشتن و از طعم فاجعه بار غذاهاشون گفتن. بعضی‌ها هم برای اینکه کسی نفهمه، سعی کردن با اضافه کردن فلفل و آبلیمو، طعم غذا رو نجات بدن!راه حل: همیشه قبل از ریختن، مواد رو بو کنید یا یه کوچولو بچشید. نکته: اگر حواستون نبود و این اشتباه رو کردید، سعی کنید با اضافه کردن مواد مخالف، طعم رو متعادل کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار شکر ریختم تو قرمه سبزی! شوهرم گفت این چه طعمیه؟! منم گفتم یه مدل جدید درست کردم!”خنده دار ترین بخش: واکنش خانواده موقع خوردن غذای عجیب و غریب. راه پیشگیری: برچسب زدن درست و حسابی روی ظرف های شکر و نمک.

۲. سوزاندن غذا

همه ما حداقل یک بار غذامون رو سوزوندیم. چه برنج ته گرفته باشه چه خورشت ته دیگ بسته، سوزوندن غذا یه اتفاق رایجه. بعضی‌ها در حین آشپزی خوابشون برده، بعضی‌ها مشغول تماشای تلویزیون شدن و بعضی‌ها هم کلا یادشون رفته که یه چیزی روی گازه!متاسفانه بوی سوختگی به سرعت توی خونه پخش میشه و همه رو متوجه فاجعه میکنه. راه حل: بهره‌گیری از تایمر و چک کردن مداوم غذا. نکته: اگر غذا کمی سوخته، سعی کنید قسمت های سالم رو جدا کنید و قسمت های سوخته رو دور بریزید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم پیتزا درست میکردم، خوابم برد. وقتی بیدار شدم دیدم پیتزا زغالی شده!”خنده دار ترین بخش: تلاش برای پنهان کردن بوی سوختگی با روشن کردن عود. راه پیشگیری: گذاشتن یادآور روی گوشی و چک کردن مداوم غذا.

۳. فراموش کردن مواد اولیه

فراموش کردن یک ماده اصلی در غذا هم میتونه یه سوتی بزرگ باشه.تصور کنید قیمه بدون لپه یا ماکارونی بدون گوشت!بعضی‌ها یادشون میره نمک بزنن، بعضی‌ها ادویه و بعضی‌ها هم یه ماده اصلی مثل پیاز رو فراموش میکنن.این اتفاق معمولا زمانی میفته که خیلی عجله داریم یا حواسمون پرته.راه حل: چک لیست تهیه کنید و قبل از شروع آشپزی، تمام مواد لازم رو آماده کنید.نکته: اگر متوجه شدید یه ماده رو فراموش کردید، سعی کنید در اسرع وقت اون رو اضافه کنید.اگر خیلی دیر شده، شاید بهتر باشه کلا یه غذای دیگه درست کنید!مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم کتلت درست میکردم، یادم رفت تخم مرغ بزنم!

وقتی سرخ کردم دیدم همش از هم پاشید!”خنده دار ترین بخش: واکنش همسر یا مهمان ها وقتی متوجه میشن یه چیزی کمه.

راه پیشگیری: مرور کردن دستور پخت قبل از شروع به کار.

۴. شور شدن غذا

شور شدن غذا یکی دیگه از مشکلات رایجه. معمولا به خاطر اشتباه در اندازه گیری نمک یا بهره‌گیری از مواد خیلی شور مثل آب مرغ شور اتفاق میفته. هیچ کس دوست نداره غذای شور بخوره. معمولا مجبور میشیم غذای شور رو با آب یا ماست بخوریم تا طعمش قابل تحمل بشه. راه حل: نمک رو کم کم اضافه کنید و همیشه بچشید. نکته: اگر غذا شور شد، میتونید یه سیب زمینی پوست کنده داخلش بندازید تا نمک رو جذب کنه. یا اینکه کمی آبلیمو اضافه کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم آش رشته درست میکردم، انقدر نمک ریختم که شوهرم گفت انگار آب دریا میخورم!”خنده دار ترین بخش: تلاش برای خوردن غذای شور با قیافه ای خوشحال!راه پیشگیری: دقت در اندازه گیری نمک و بهره‌گیری از نمکدان های با سوراخ های ریز.

۵. تند شدن بیش از حد غذا

تند شدن غذا هم مثل شور شدن میتونه یه فاجعه باشه. بعضی‌ها عاشق غذاهای تند هستن، اما اگه غذا خیلی تند بشه، دیگه قابل خوردن نیست. معمولا به خاطر اضافه کردن زیاد فلفل یا سس تند اتفاق میفته. راه حل: فلفل رو کم کم اضافه کنید و همیشه بچشید. نکته: اگر غذا خیلی تند شد، میتونید یه قاشق ماست یا خامه اضافه کنید تا تندی اون کم بشه. یا اینکه کمی شکر بریزید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم قلیه ماهی درست میکردم، انقدر فلفل زدم که خودم از خوردنش پشیمون شدم!”خنده دار ترین بخش: عرق ریختن و قرمز شدن صورت موقع خوردن غذای تند. راه پیشگیری: بهره‌گیری از فلفل های ملایم تر و دقت در اندازه گیری.

۶. خام ماندن غذا

خام موندن غذا هم یه مشکل دیگه است. معمولا به خاطر کم بودن حرارت یا زمان پخت اتفاق میفته. هیچ کس دوست نداره مرغ نیم پز یا برنج خام بخوره. راه حل: از حرارت مناسب استفاده کنید و زمان پخت رو رعایت کنید. نکته: اگر غذا خام موند، میتونید زمان پخت رو بیشتر کنید یا حرارت رو کمی بالاتر ببرید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم کیک درست میکردم، وسطش خام بود! مجبور شدم دوباره بذارمش تو فر. “خنده دار ترین بخش: قیافه مهمان ها وقتی متوجه میشن غذا خوب پخته نشده. راه پیشگیری: بهره‌گیری از دماسنج برای اطمینان از پخت کامل غذا.

۷. سفت شدن غذا

سفت شدن گوشت یا کیک میتونه یه تجربه ناخوشایند باشه. معمولا به خاطر پخت بیش از حد یا بهره‌گیری از مواد نامناسب اتفاق میفته. راه حل: زمان پخت رو کنترل کنید و از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید. نکته: اگر گوشت سفت شد، میتونید کمی آب اضافه کنید و بذارید با حرارت کم بپزه. اگر کیک سفت شد، میتونید با یه سس یا خامه سرو کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم کباب کوبیده درست میکردم، انقدر ورز دادم که مثل سنگ شده بود!”خنده دار ترین بخش: تلاش برای جویدن غذای سفت. راه پیشگیری: ورز دادن گوشت به اندازه کافی و بهره‌گیری از مواد تازه.

۸. آبکی شدن غذا

آبکی شدن غذا هم یه مشکل رایجه. معمولا به خاطر اضافه کردن زیاد آب یا بهره‌گیری از مواد آبدار اتفاق میفته. راه حل: مقدار آب رو کنترل کنید و از مواد آبدار کمتر استفاده کنید. نکته: اگر غذا آبکی شد، میتونید بذارید آبش تبخیر بشه یا اینکه کمی آرد ذرت اضافه کنید تا غلیظ بشه. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم آش جو درست میکردم، انقدر آب ریختم که شبیه سوپ شده بود!”خنده دار ترین بخش: تلاش برای خوردن آش آبکی با قاشق. راه پیشگیری: دقت در اندازه گیری آب و بهره‌گیری از مواد با کیفیت.

۹. ته گرفتن برنج

ته گرفتن برنج یکی از کابوس های هر آشپزیه. معمولا به خاطر کم بودن آب یا حرارت زیاد اتفاق میفته. راه حل: مقدار آب رو درست اندازه گیری کنید و از حرارت مناسب استفاده کنید. نکته: اگر برنج ته گرفت، سعی کنید قسمت های سالم رو جدا کنید و قسمت های ته گرفته رو دور بریزید. میتونید از ته دیگ سوخته برای طعم دادن به غذاهای دیگه استفاده کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم برنج درست میکردم، انقدر ته گرفت که کل خونه بو سوختگی گرفته بود!”خنده دار ترین بخش: تلاش برای کندن ته دیگ سوخته از ته قابلمه. راه پیشگیری: بهره‌گیری از شعله پخش کن و چک کردن مداوم برنج.

۱۰. خراب شدن کیک

پف نکردن کیک، ترک خوردن، سوختن یا خمیر شدن همگی از مشکلات رایج در پخت کیک هستن. راه حل: از دستور پخت دقیق استفاده کنید و تمام مراحل رو با دقت انجام بدید. نکته: اگر کیک خراب شد، میتونید از اون برای درست کردن دسر یا ترایفل استفاده کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم کیک تولد درست میکردم، اصلا پف نکرد! مجبور شدم از بیرون کیک بخرم. “خنده دار ترین بخش: تلاش برای تزیین کیک خراب. راه پیشگیری: بهره‌گیری از مواد با دمای مناسب و رعایت زمان پخت.

۱۱. اشتباه در مواد اولیه دسر

مثلا ریختن آب به جای شیر یا برعکس، اشتباه در دسر میتونه نتیجه رو خیلی عوض کنه. راه حل: همیشه قبل از ریختن، مواد رو چک کنید. نکته: اگر اشتباه کردید، شاید بتونید با اضافه کردن مواد دیگه، طعم رو بهتر کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار به جای شیر، آب ریختم تو فرنی! خیلی بد شده بود. “خنده دار ترین بخش: وقتی همه منتظر یه دسر خوشمزه هستن، اما. . . !راه پیشگیری: دقت و تمرکز در حین آشپزی.

۱۲. سوختن شیر

شیر خیلی سریع سر میره و میسوزه. خیلی ها این تجربه رو داشتن. راه حل: شیر رو با حرارت کم گرم کنید و مرتب هم بزنید. نکته: اگه سوخت، سریع از روی حرارت بردارید و سعی کنید طعم سوختگی رو کم کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار شیر گذاشتم بجوشه، رفتم یه کاری انجام بدم، برگشتم دیدم کل گاز پر شده از شیر سوخته!”خنده دار ترین بخش: تمیز کردن گاز بعد از سوختن شیر. راه پیشگیری: شیر رو با حرارت کم گرم کنید و مرتب هم بزنید.

۱۳. پاشیدن روغن

پاشیدن روغن داغ هنگام سرخ کردن، خیلی دردناکه و ممکنه باعث سوختگی بشه. راه حل: قبل از سرخ کردن، مواد رو خشک کنید و از حرارت مناسب استفاده کنید. نکته: اگه روغن پاشید، سریع محل سوختگی رو با آب سرد بشویید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم سیب زمینی سرخ میکردم، روغن پاشید تو چشمم! خیلی درد داشت. “خنده دار ترین بخش: تلاش برای دور شدن از ماهیتابه بعد از پاشیدن روغن. راه پیشگیری: بهره‌گیری از درپوش برای ماهیتابه و خشک کردن مواد قبل از سرخ کردن.

۱۴. خمیر شدن ماکارونی

اگه ماکارونی بیش از حد بجوشه، خمیر میشه و دیگه خوشمزه نیست. راه حل: ماکارونی رو طبق دستورالعمل بپزید و مرتب تست کنید. نکته: اگه ماکارونی خمیر شد، سعی کنید با سس و پنیر طعمش رو بهتر کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار ماکارونی رو انقدر جوشوندم که شبیه حلیم شده بود!”خنده دار ترین بخش: تلاش برای خوردن ماکارونی خمیر شده با چنگال. راه پیشگیری: تست کردن ماکارونی در حین پخت.

۱۵. ترکیدن تخم مرغ آب پز

تخم مرغ آب پز گاهی اوقات ترک میخوره و محتویاتش بیرون میریزه. راه حل: تخم مرغ ها رو با حرارت کم آب پز کنید و قبل از پخت، یه سوراخ کوچیک تو پوستشون ایجاد کنید. نکته: اگه تخم مرغ ترکید، سعی کنید با قاشق سفیده رو جمع کنید و دوباره بپزید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم تخم مرغ آب پز میکردم، یهو یه صدای انفجار اومد! دیدم تخم مرغ ترکیده و همه جا رو کثیف کرده. “خنده دار ترین بخش: تمیز کردن قابلمه بعد از ترکیدن تخم مرغ. راه پیشگیری: ایجاد سوراخ کوچک در پوست تخم مرغ قبل از پخت.

۱۶. ریختن نمک زیاد در سالاد

سالادی که نمک زیادی داشته باشه، دیگه قابل خوردن نیست. راه حل: نمک رو کم کم اضافه کنید و سالاد رو بچشید. نکته: اگه نمک سالاد زیاد شد، میتونید با اضافه کردن کمی شکر یا آبلیمو طعمش رو بهتر کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم سالاد درست میکردم، انقدر نمک ریختم که شوهرم گفت انگار آب دریا میخورم!”خنده دار ترین بخش: تلاش برای خوردن سالاد شور با قیافه ای خوشحال!راه پیشگیری: دقت در اندازه گیری نمک.

۱۷. تلخ شدن خورشت

بعضی از سبزیجات اگه زیاد سرخ بشن، تلخ میشن و طعم خورشت رو خراب میکنن. راه حل: سبزیجات رو به اندازه کافی تفت بدید و از سرخ کردن زیادشون خودداری کنید. نکته: اگه خورشت تلخ شد، میتونید با اضافه کردن کمی شکر یا آبلیمو طعمش رو بهتر کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم قورمه سبزی درست میکردم، سبزی رو انقدر سرخ کردم که تلخ شد! همه خورشت خراب شد. “خنده دار ترین بخش: تلاش برای خوردن خورشت تلخ با لبخند!راه پیشگیری: تفت دادن سبزیجات به اندازه کافی.

۱۸. زیاد شدن ادویه در غذا

استفاده زیاد از ادویه ها میتونه طعم غذا رو غالب کنه و باعث بشه طعم اصلی مواد از بین بره. راه حل: ادویه ها رو کم کم اضافه کنید و غذا رو بچشید. نکته: اگه ادویه غذا زیاد شد، میتونید با اضافه کردن کمی آب یا مواد اصلی طعمش رو متعادل کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار داشتم قیمه درست میکردم، انقدر دارچین زدم که همه گفتن قیمه بوی عطاری میده!”خنده دار ترین بخش: تلاش برای حدس زدن ادویه های موجود در غذا. راه پیشگیری: بهره‌گیری از ادویه ها به مقدار مناسب.

۱۹. بهره‌گیری از ظرف نامناسب در فر

بهره‌گیری از ظرفی که برای فر مناسب نیست، میتونه باعث شکستن ظرف یا خراب شدن غذا بشه. راه حل: همیشه از ظروف مخصوص فر استفاده کنید. نکته: اگه ظرف شکست، سریع فر رو خاموش کنید و با احتیاط تکه های شکسته رو جمع کنید. مثال نی نی سایتی: “یه بار یه ظرف پیرکس گذاشتم تو فر، یهو ترکید! خیلی ترسیدم. “خنده دار ترین بخش: تلاش برای جمع کردن تکه های شکسته ظرف. راه پیشگیری: بهره‌گیری از ظروف مخصوص فر.

۲۰. اشتباه در دستور پخت

خوندن اشتباه دستور پخت میتونه منجر به یه فاجعه آشپزی بشه!راه حل: قبل از شروع آشپزی، دستور پخت رو با دقت بخونید. نکته: اگه اشتباه کردید، سعی کنید با خلاقیت مشکل رو حل کنید!مثال نی نی سایتی: “یه بار به جای قاشق غذاخوری، قاشق چایخوری بیکینگ پودر ریختم تو کیک! کیکم سنگ شد. “خنده دار ترین بخش: کشف اشتباه بعد از پخت غذا. راه پیشگیری: خواندن دقیق دستور پخت.

۲۱. فراموش کردن روشن کردن فر

همه چیز رو آماده می کنید و بعد متوجه میشید که فر روشن نبوده!راه حل: قبل از شروع به کار فر را روشن کنید تا گرم شود. نکته: زمان پخت ممکن است کمی بیشتر شود. مثال نی نی سایتی: “همه مواد کیک رو قاطی کردم گذاشتم تو فر بعد نیم ساعت دیدم فر خاموشه!”خنده دار ترین بخش: احساس حماقت بعد از این اتفاق. راه پیشگیری: چک کردن روشن بودن فر قبل از شروع کار.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا