نی‌ نی سایت

26 ایده پیش غذای ساده از دل نی نی سایت






26 ایده پیش غذای ساده از دل نی نی سایت

به دنبال یک پیش غذای سریع و خوشمزه برای مهمانی یا دورهمی هایتان هستید؟ نگران نباشید! ما در اینجا 26 ایده ناب و امتحان شده را از دل تجربیات کاربران نی نی سایت جمع آوری کرده ایم. پس با ما همراه باشید:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این پیشنهادات بر اساس سهولت تهیه و در دسترس بودن مواد اولیه انتخاب شده‌اند:

  • ✔️

    سالاد الویه:

    همیشه محبوب و پرطرفدار.
  • ✔️

    سالاد ماکارونی:

    با طعم های متنوع و جذاب.
  • ✔️

    بورک اسفناج:

    آسان و خوشمزه با خمیر یوفکا.
  • ✔️

    رول سوسیس:

    یک میان وعده کلاسیک و دوست داشتنی.
  • ✔️

    قارچ شکم پر:

    با پنیر پیتزا و سبزیجات معطر.
  • ✔️

    مینی پیتزا:

    با نان تست یا نان پیتا.
  • ✔️

    کتلت:

    با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده.
  • ✔️

    کوکو سیب زمینی:

    ساده و سریع با طعم نوستالژیک.
  • ✔️

    میرزا قاسمی:

    با بادمجان کبابی و سیر.
  • ✔️

    حمص:

    با نخود و ارده و روغن زیتون.
  • ✔️

    ماست و خیار:

    با نعناع خشک و گردو.
  • ✔️

    بادمجان کبابی با گردو و انار:

    طعمی متفاوت و دلچسب.
  • ✔️

    اسپرینگ رول:

    با سبزیجات و سس سویا.
  • ✔️

    کرپ سبزیجات:

    با انواع سبزیجات و پنیر.
  • ✔️

    اسنک پنیر و گردو:

    ساده و مقوی.
  • ✔️

    دیپ اسفناج:

    با نان تست یا چیپس.
  • ✔️

    سالسا:

    با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل.
  • ✔️

    نان سیر:

    با کره و سیر رنده شده.
  • ✔️

    پوره سیب زمینی:

    با کره و شیر.
  • ✔️

    سوپ جو:

    با سبزیجات و گوشت یا مرغ.
  • ✔️

    سمبوسه:

    با سیب زمینی و گوشت.
  • ✔️

    فلافل:

    با نخود و ادویه های مخصوص.
  • ✔️

    مینی ساندویچ:

    با کالباس و پنیر.
  • ✔️

    پیراشکی گوشت:

    با خمیر خانگی یا آماده.
  • ✔️

    ته چین لقمه ای:

    خوشمزه و مجلسی.
  • ✔️

    کشک بادمجان:

    با پیاز داغ و نعناع داغ.

اینها فقط چند ایده بودند. شما می‌توانید با توجه به سلیقه و مواد اولیه موجود، تنوع بیشتری به پیش غذاهای خود بدهید.

نوش جان!







26 ایده پیش غذای ساده از نی نی سایت


26 ایده پیش غذای ساده از نی نی سایت برای مهمانی های شما!

1. ماست و خیار مجلسی

ماست چکیده رو با خیار رنده شده، نعناع خشک و گردو مخلوط کنید. روش رو با گل محمدی تزیین کنید. اضافه کردن کشمش پلویی هم طعم جالبی میده. میتونید از پودر سیر هم برای طعم دهی استفاده کنید. برای مجلسی تر شدنش از خیار قالبی استفاده کنید. اگه ماست چکیده نداشتید از ماست معمولی استفاده کنید و بذارید آبش بره. میتونید داخل خیار ماست رو بریزید و سرو کنید. برای بچه ها میتونید کمی شیرینش کنید.

2. سالاد الویه قالبی

سالاد الویه رو طبق دستور همیشگی درست کنید. بریزید داخل قالب و بعد از چند ساعت برگردونید. توی قالب سلفون بکشید تا راحت تر برگرده. میتونید از ژله برای چسبوندن تزیینات استفاده کنید. تزیینش رو با هویج و خیارشور انجام بدید. اگه وقت ندارید سالاد الویه آماده بگیرید. میتونید از نون تست هم برای پایه سالاد الویه استفاده کنید. اضافه کردن نخود فرنگی هم خوشمزه اش میکنه.

3. بورک سیب زمینی

سیب زمینی آب پز رو رنده کنید و با پیاز داغ و ادویه تفت بدید. داخل خمیر یوفکا بپیچید و سرخ کنید. میتونید داخل فر هم بذارید. از پنیر پیتزا هم میتونید داخلش استفاده کنید. میتونید داخل بورک گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از آویشن استفاده کنید. موقع سرخ کردن مراقب باشید نسوزه. میتونید از خمیرهای آماده بورک هم استفاده کنید.

4. توپک های خرما و گردو

خرما رو با گردو چرخ کنید و به شکل توپک در بیارید. توی پودر نارگیل بغلتونید. میتونید از کنجد هم برای تزیین استفاده کنید. برای طعم بهتر کمی دارچین بهش اضافه کنید. میتونید از پسته هم برای تزیین استفاده کنید. اگه خرما خیلی سفت بود کمی با روغن تفتش بدید. برای بچه ها خیلی مقویه. میتونید به جای گردو از بادام هم استفاده کنید.

5. رول سوسیس

سوسیس رو داخل خمیر یوفکا بپیچید و سرخ کنید یا داخل فر بذارید. میتونید به جای سرخ کردن، داخل فر بذارید. از پنیر پیتزا هم میتونید داخلش استفاده کنید. میتونید از ادویه کاری هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سس خردل هم استفاده کنید. مراقب باشید نسوزه. میتونید خمیر یوفکا رو با قیچی برش بدید.

6. زیتون پرورده

زیتون سبز بدون هسته رو با گردو، رب انار، سبزیجات معطر و سیر مخلوط کنید. میتونید کمی آب انار هم اضافه کنید. از نعناع و جعفری خشک هم میشه استفاده کرد. مقدار گردو رو میتونید کم و زیاد کنید. اگه رب انار ترش دوست ندارید از رب انار ملس استفاده کنید. میتونید از زیتون سیاه هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی گلپر طعمش رو عالی میکنه.

7. اسپرینگ رول سبزیجات

سبزیجات دلخواهتون رو (هویج، کلم، قارچ) تفت بدید و داخل خمیر اسپرینگ رول بپیچید و سرخ کنید. میتونید از سس سویا هم برای طعم دهی استفاده کنید. از فلفل دلمه ای رنگی هم میتونید استفاده کنید. میتونید از گوشت چرخ کرده هم داخلش استفاده کنید. میتونید داخل فر هم بذارید. موقع سرخ کردن مراقب باشید نسوزه. میتونید با سس فلفل سرو کنید.

8. کشک بادمجان

بادمجان رو سرخ کنید و با پیاز داغ و کشک مخلوط کنید. با نعناع داغ و گردو تزیین کنید. میتونید از سیر هم داخلش استفاده کنید. میتونید از نعناع خشک هم استفاده کنید. مقدار کشک رو میتونید کم و زیاد کنید. میتونید با گردو تزیین کنید. میتونید داخل نون سرو کنید. میتونید بادمجان ها رو کبابی کنید.

9. مینی پیتزا

خمیر پیتزا آماده رو به شکل دایره های کوچک برش بدید و با مواد دلخواهتون (سوسیس، قارچ، فلفل دلمه ای) پر کنید و داخل فر بذارید. میتونید از پنیر پیتزا استفاده کنید. از آویشن هم میتونید استفاده کنید. میتونید به جای خمیر از نون تست استفاده کنید. موادش رو از قبل تفت بدید. مراقب باشید نسوزه. میتونید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید.

10. سیب زمینی سرخ کرده با سس های مختلف

سیب زمینی ها رو خلالی کنید و سرخ کنید. با سس کچاپ، سس مایونز، سس خردل و . . . سرو کنید. میتونید از ادویه های مختلف هم استفاده کنید. میتونید داخل فر هم درست کنید. با سس آووکادو هم خیلی خوشمزه میشه. میتونید با پوست هم سرخ کنید. میتونید به سیب زمینی ها ادویه بزنید. میتونید از سیب زمینی شیرین هم استفاده کنید.

11. سالاد شیرازی

خیار، گوجه و پیاز را ریز خرد کرده و با آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید. اضافه کردن نعناع خشک طعم آن را بهتر می کند. برای تزیین از پیازچه استفاده کنید. میتوانید کمی روغن زیتون هم اضافه کنید. میزان آبلیمو را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید. بهتر است مواد را قبل از سرو خرد کنید تا آب نیندازد. برای طعم بهتر، قبل از سرو کمی در یخچال بگذارید.

12. پنیر و گردو

پنیر فتا را با گردو و سبزی خوردن سرو کنید. میتوانید از نان تست برشته هم استفاده کنید. برای تزیین از گوجه گیلاسی و خیارشور استفاده کنید. میتوانید روی پنیر کمی روغن زیتون بریزید. از پنیرهای دیگر هم میتوانید استفاده کنید. اضافه کردن کمی عسل به طعم آن تنوع می بخشد. بهتر است پنیر را از قبل در یخچال بگذارید تا خنک شود.

13. قارچ شکم پر

ساقه قارچ ها را جدا کرده و با مواد دلخواه (گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه ای) تفت دهید و داخل قارچ ها را پر کنید و در فر بگذارید. میتوانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید. از ادویه های مختلف هم میتوانید استفاده کنید. مراقب باشید قارچ ها نسوزند. می‌توانید قارچ ها را قبل از پر کردن کمی تفت دهید. از سبزیجات معطر هم میتوانید استفاده کنید. بهتر است از قارچ های بزرگ استفاده کنید.

14. دلمه برگ مو

برگ مو را با مواد دلمه (برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر) پر کنید و بپیچید و در قابلمه بچینید و بپزید. میزان ترشی دلمه را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید. میتوانید از آلوچه هم استفاده کنید. بهتر است دلمه ها را آرام بپزید تا له نشوند. میتوانید از لپه هم در مواد دلمه استفاده کنید. از برگ موی تازه یا کنسرو شده میتوانید استفاده کنید. برای طعم بهتر، کمی شکر هم اضافه کنید.

15. حمص

نخود پخته را با ارده، سیر، آبلیمو و روغن زیتون مخلوط کرده و میکس کنید. میتوانید از پودر زیره هم استفاده کنید. برای تزیین از پاپریکا و جعفری استفاده کنید. میزان سیر را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید. می‌توانید کمی آب هم اضافه کنید تا رقیق تر شود. بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید. با نان پیتا سرو کنید.

16. میرزا قاسمی

بادمجان و گوجه فرنگی را کبابی کرده و با سیر و پیاز تفت دهید و تخم مرغ اضافه کنید. میتوانید از فلفل سبز هم استفاده کنید. بهتر است بادمجان ها را خوب کبابی کنید تا پوستشان به راحتی جدا شود. میزان سیر را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید. میتوانید با نان سرو کنید. اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی رنگ آن را بهتر میکند. مراقب باشید ته نگیرد.

17. آش رشته

رشته آشی، سبزی آش، حبوبات و کشک را با هم بپزید. با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزیین کنید. میزان کشک را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید. میتوانید از گوشت چرخ کرده قلقلی هم استفاده کنید. بهتر است رشته را در آخر اضافه کنید تا آش ته نگیرد. اضافه کردن کمی سرکه طعم آن را بهتر میکند. مراقب باشید خیلی غلیظ نشود.

18. سوپ جو

جو پرک، هویج، سیب زمینی، مرغ و سبزیجات معطر را با هم بپزید. میتوانید از شیر هم استفاده کنید. میزان غلظت سوپ را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید. میتوانید از قارچ هم استفاده کنید. بهتر است جو را از قبل خیس کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو طعم آن را بهتر میکند. با جعفری خرد شده تزیین کنید.

19. سمبوسه

نان لواش را با مواد دلخواه (سیب زمینی، پیاز، گوشت چرخ کرده) پر کنید و سرخ کنید. میتوانید از ادویه های مختلف هم استفاده کنید. برای تزیین از جعفری و گوجه فرنگی استفاده کنید. میتوانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید. بهتر است مواد را قبل از پر کردن تفت دهید. میتوانید داخل فر هم درست کنید. با سس دلخواه سرو کنید.

20. فلافل

نخود را چرخ کرده و با ادویه های مخصوص و سبزیجات معطر مخلوط کنید و سرخ کنید. با ترشی و سس انبه سرو کنید. میتوانید از پودر سیر و پودر پیاز هم استفاده کنید. برای ترد شدن فلافل، کمی بکینگ پودر اضافه کنید. بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید. میتوانید داخل نان پیتا سرو کنید. با خیارشور و گوجه فرنگی هم سرو میشود.

21. کتلت

سیب زمینی پخته و گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کرده و سرخ کنید. می‌توانید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید. برای جلوگیری از وا رفتن کتلت ها، آرد نخودچی اضافه کنید. با گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. مراقب باشید نسوزد. اضافه کردن یک تخم مرغ باعث انسجام بیشتر میشود. در روغن داغ سرخ کنید.

22. کاناپه کوکو سبزی

کوکو سبزی را به شکل مربع برش داده و روی نان تست قرار دهید. می‌توانید از نان باگت هم استفاده کنید. برای تزیین از گوجه گیلاسی و خیارشور استفاده کنید. اضافه کردن گردو به کوکو طعم آن را بهتر میکند. می‌توانید از انواع سبزیجات معطر استفاده کنید. نان ها را قبل از قرار دادن کوکو تست کنید. با سس خردل هم سرو میشود.

23. پاپ کورن طعم دار

پاپ کورن را با طعم های مختلف (پنیری، نمکی، فلفلی) درست کنید. می‌توانید از ادویه های مخصوص پاپ کورن استفاده کنید. برای پاپ کورن پنیری، پودر پنیر پارمزان اضافه کنید. برای پاپ کورن فلفلی، فلفل قرمز اضافه کنید. می‌توانید از روغن نارگیل برای تهیه پاپ کورن استفاده کنید. مراقب باشید نسوزد. در ظرف در بسته نگهداری کنید.

24. انواع ترشی

ترشی لیته، ترشی مخلوط، ترشی بادمجان و . . . را برای پیش غذا سرو کنید. ترشی خانگی طعم بهتری دارد. می‌توانید از انواع سبزیجات و ادویه ها در ترشی استفاده کنید. بهتر است ترشی را چند روز قبل از سرو آماده کنید. در ظرف شیشه ای نگهداری کنید. مراقب باشید کپک نزند. در جای خنک نگهداری کنید.

25. موسیر ماست

موسیر خشک را خیس کرده و با ماست مخلوط کنید. می‌توانید از ماست چکیده استفاده کنید. برای طعم بهتر، کمی نعناع خشک اضافه کنید. بهتر است موسیر را از شب قبل خیس کنید. مقدار موسیر را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید. در یخچال نگهداری کنید. با گردو هم سرو میشود.

26. چیپس و ماست

چیپس ساده را با ماست موسیر یا ماست خیار سرو کنید. می‌توانید از انواع چیپس های طعم دار هم استفاده کنید. برای تزیین از پیازچه و جعفری استفاده کنید. بهتر است چیپس را قبل از سرو از بسته خارج کنید تا نرم نشود. در ظرف مناسب سرو کنید. با سالسا هم سرو میشود. اضافه کردن سس خردل طعم آن را بهتر میکند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا